Visie en missie

Visie en missie

Bijdragen aan het succes van onze klanten

Dara Food is innovatief en vooruitstrevend label. De producten van Dara Food leggen de focus op kwaliteit en bereikbaarheid. Het assortiment van Dara Food bestaat uit diverse vleesproducten. Denk aan verschillende soorten saté, kip gehaktballetjes en pulled chicken producten.

De missie van Dara Food is een actieve bijdrage leveren aan het succes van onze klanten. Door het verantwoord en duurzaam produceren van smaakvolle en verantwoorde vleesproducten. De vleesproducten van Dara Food zijn bereikbaar, kwalitatief, smaakvol en eenvoudig. Deze vier kerneigenschappen maken de vleesproducten van Dara Food toegankelijk voor zowel horeca, foodservice, industrie en groothandel.

Dara Food heeft een visie die gelijk staat aan moederbedrijf Blom Food B.V. Bij ons staat de mens altijd op de eerste plek. Onze medewerkers vormen de kern, het hart van ons bedrijf. Zij maken iedere dag het verschil en zorgen ervoor dat onze producten de hoogst haalbare kwaliteit kunnen waarborgen, en daar zijn we trotst op!